Mentor

Mentor

Ik heb meerdere mentoren in mijn leven gehad. Iemand die mij op weg helpt of iemand die mij inspireert. Maar één persoon die is en blijft voor mij heel speciaal.
Dat is Shayan Richet.

 

Ik ben hem tegengekomen toen ik 18 jaar was en helemaal nog niet de ambitie had om te zingen of dansen. Deze man geloofde in mij en gaf mij, geen zetje, maar een enorme zet, de juiste richting in. Onzeker dat ik was over mijn kunnen en zijn, gaf hij mij het gevoel dat ik alles aankon. Zijn woorden waren: “You can do everything!!”. En ja hoor, daar ging ik. Ik leerde stunten, boogschieten, vuurspuwen, paardrijden. Fysiek en mentaal werd ik uitgedaagd, maar de optie dat iets niet lukte bestond niet. Ik vond het fantastisch en heb ook een aantal jaren shows met hem gedaan.

 

Deze man, die nog steeds stunt- en paardenshows geeft, heeft een gave om met dieren om te gaan. Hij is niet bang om echt te leven en er ook optimaal van te
Ik ken weinig mensen om mij heen die zo gedurfd leven.

 

Ik gun iedereen ooit zo’n persoon in zijn leven tegen te komen. Waar je aan terug kan denken op momenten dat het tegenzit of wanneer je je onzeker voelt of denkt dat iets niet gaat lukken. Ook ben ik hem dankbaar dat hij liet zien hoe groots de wereld was en dat het niet uitmaakt waar je voor kiest, maar dat je er helemaal voor moet gaan. En waar moet je nou in godsnaam bang voor zijn!

 

www.shayanrichet.com