Lijnmanagement en sales/marketing

Bij dit pakket bestaat de mogelijkheid om in groepen van max. 10 personen gecoacht te worden.

  • Ook hier werken we aan de inhoudelijke kant van je presentatie. Van de kernboodschap, tot het versterken van de opbouw van een presentatie of een reeks van presentaties tot je pitch. Storytelling is hier ook een onderdeel van.
  • Met je verhaal word je zichtbaar, dus presenteren komt hierbij ook aan bod. Of je een nieuw idee wilt presenteren of een nieuwe werkwijze wilt introduceren. Je wilt dat je leidinggevenden jouw idee omarmen of willen samenwerken om de nieuwe werkwijze in te voeren. Dat moet met overtuiging, maar ook met een bepaald enthousiasme dat ze gemotiveerd raken. Naast het bevorderen van de natuurlijke spreekstijl werken we dan ook aan de lichaamshouding, toon, stem etc.
  • Een volledig één-op-één coaching traject bestaat uit 4 à 5 sessies. Ook de mogelijkheid om in groepen van max. 10 personen gecoacht te worden is een mogelijkheid. Voorafgaand het traject worden het aantal sessies afgesproken. Denk hierbij bv. aan een salesteam die een presentatie samen moeten voorbereiden en uitvoeren.

Je naam

Je e-mail

Je bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.