Individuele coaching

Tijdens een individuele coaching sessie bied ik je de ruimte en veiligheid om jouw persoonlijke stijl van spreken te ontdekken en perfectioneren. Daarbij ondersteun ik je met praktische tips om écht vanuit jezelf te leren spreken. Hierbij hanteer ik een methode waarmee je oude patronen en gewoontes  leert los te laten om te herontdekken wat je eigenlijk al kan en beheerst. Spreken vanuit jezelf geeft vertrouwen. Dit straal je uit, komt over op het publiek en laat de boodschap hangen.

OPBOUW, STRUCTUUR EN INHOUD

Vervolgens kijken we samen naar de inhoud, opbouw en kernboodschap van je presentatie. Vaak is de voorbereiding al een grote stressfactor en besteed je er veel meer tijd aan dan nodig is. Met de QandA-methode leer ik je om in korte tijd je presentatie eigen te maken.

(FAAL)ANGST

Ten slotte nemen we de grootste vijand van iedere spreker onder handen: faalangst. Vanaf het moment dat je wordt gevraagd om een presentatie te geven, wordt deze angst vaak gevoed. Dit kan zo hoog oplopen dat het ten koste gaat van de boodschap die je over wilt brengen. Faalangst uit zich bij iedereen anders. Ik leer je het te herkennen, erkennen en een plek te geven, in plaats van dat het je overheerst.

Uw investering:

Altijd een gratis consult. Hieruit blijkt hoeveel sessies je ongeveer nodig hebt. Dat is afhankelijk van jouw behoeftes en verlangens.

Voor tarieven kan u contact opnemen via het contactformulier of mij bellen op 06-22514882

Je naam

Je e-mail

Je bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.